TAMTAM I GLASSALEN

Premiere: 1.juni 2014

Relanceringen af Tivoli Sommerrevy fik en god start, da det kommende revyhold blev præsenteret foran Glassalen. Hele 6 stjernenavne skal puste nyt liv i Tivolis 140 år gamle revytradition under ledelse af Joy Maria Frederiksen, der har
iscenesat årets Dirch-belønnede Nykøbing Falster-revy.

Holdet tæller såvel revy-veteraner som debutanter indenfor genren. En blændende smuk Søs Egelind gør come-back efter en selvvalgt pause, hvor det kun er blevet til enkelte Dogme-revyer på Samsø. Hun får følgeskab af Niels Olsen, der p.t. gør lykke på scenen i Cirkus-revyen.

Bodil Jørgensen og Thomas Bo Larsen har begge skabt festlige figurer på en dansk scene, men primært i udkanten af revygenren, så det skal blive spændende at se, om deres uortodokse talenter kan forenes med Tivolis stolte revytraditioner.

Ungdommen er bl.a. repræsenteret ved Pelle Emil Hebsgaard, der tidligere på året modtog en Reumert-nominering for sin komiske tour-de-force som lampens ånd i “Aladdin”. Og Christiane Schaumburg-Müller får lejlighed til at vise, om hun kan andet end at spille dumme gæs jvnf. filmen “Den skaldede frisør” og musicalen “Den eneste ene”.

Billetsalget er hermed skudt igang.