G. I. JOE – GENGÆLDELSEN – 3D

★☆☆☆☆☆

Suk. Vi vidste den ville blive lavet, men havde da alligevel troet, at det danske biografpublikum blev skånet, når der nu er tale om en så uinspireret gang action som her.

Bruce Willis virker endnu mere søvndysende end han plejer, mens Channing Tatum og Dwayne Johnson begge har behov for stærk personinstruktion for at virke tålelige, og det får de ikke her. Selv en god skuespiller som Jonathan Pryce (der tidligere har ageret argentinsk præsident i Alan Parkers "Evita") får forbavsende lidt ud af dobbeltrollen som amerikansk præsident og dennes dobbeltgænger.

Faktisk er det kun den spændstige koreaner Byung-hun Lee, der slår gnister i nogle få scener. Instruktøren Jon M. Chu synes mest dynamisk – som i de bedste passager i et par af "Step Up"-filmene – , når han orkestrerer et ganske flot opgør i de japanske bjerge, hvor 3D brillerne endelig kommer til deres ret.

Resten af tiden længes vi efter et slumretæppe, men instruktøren Jon M. Chu er da også mest kendt for dokumentarfilmen "Justin Bieber: Never Say Never". Never again…