LOUISE FRIBO SINGS ANDREW LLOYD WEBBER: LOOK WITH YOUR HEART

★★★★★☆

Louise Fribo fastslår i øjeblikket i "Love Never Dies" på Det Ny Teater, at hun har dansk musical-teaters smukkeste stemme. Derfor kunne udgivelsen af denne CD ikke komme på et bedre tidspunkt.

CD’ens titelnummer er da også fra "Love Never Dies", Webbers efterfølger til "Phantom of the Opera", og vi får da også forestillingens titelsang, som Louise Fribo vælter salen med hver aften. Melodien genkender kendere af genren måske fra en anden Webber-musical, "Beautiful Game", hvor den næsten blev serveret som irsk slagsang, men i Louise Fribos udgave udfolder dig sig som en tidløs kærlighedsang.

Fribo formår at finde en finhed i Webbers sange, som man ville have forsvoret ikke var der, og imponerer, netop fordi hun ikke går efter at imponere. Der er noget delikat, sart, ja ægte poetisk over Louise Fribos stemme, der finder helt nye kvaliteter i Oscar-vinderen "You Must Love Me", skrevet til filmudgaven af "Evita".

Men Fribo holder sig gudskelov ikke kun til de kendte Webber-musicals, men kaster sig også over sange fra "Jeeves", "Whistle Down the Wind" og "The Woman in White". Hun vover sig også ud i de højdramatiske sange fra "Sunset Boulevard" bl.a. duetten "Too Much In Love To Care" med Christian Berg, og man fornemmer, at det dramatiske talent snart er vokset så meget, at hun ville kunne påtage sig at spille rollen som Norma – på scenen udødeliggjort af Glenn Close.

LOOK WITH YOUR HEART viser hvad der sker, når man synger med hjertet og samtidig har en himmelsk stemme. Med andre ord: Et must for alle musical-elskere – og en oplagt julegave-ide.