DEN BLÅ ENGEL

★★★★★☆

Susanne Breuning er tilbage som Marlene Dietrich for at fejre sit velfortjente 45-års jubilæum. Og heldigvis er ikke kun forestillingen, men også Susanne Breuning blevet bedre.

Vi har altid vist, at Susanne Breuning havde sans for sang, dans, koreografi og komik. Men denne gang er det måske især karakterskuespillerinden Susanne Breuning, der imponerer. Hendes skift fra at være fordrukken gammel kone til glamourøs filmdiva udføres ikke bare med stor dygtighed men med nerve og sjæl.

En mindre pjanket udgave af "Making Whoopee" ville ganske vist være mere i Dietrichs ånd. Forestilling bliver også rigelig melodramatisk henimod slutningen, men det skyldes først og fremmest teksten.

DEN BLÅ ENGEL forbliver dog en sejr for Breuning. Dejligt at se, at hun ikke bare hviler på laurbærerne, men tværtimod har fundet flere lag i karakteren

Niels Vigild forekommer helt rigtig som hendes kærlige men bestemte partner og også den musikalske ledsagelse fungerer godt. Men forestillingen er og bliver Susanne Breuning – en dejlig skuespillerinde i konstant udvikling.