ENTOURAGE

★★★☆☆☆

Doug Ellin var manden, der skabte den sejlivede TV-serie ENTOURAGE, der fra 2004 til 2011 blev en populær mandlig kontrast til pigernes favoritserie "Sex and the City". I TV-serien ENTOURAGE fulgte vi en gruppe partyorienterede fyre i jagten på succes, og omgivet af let påklædte kvinder samt ikke mindst opmærksomhedshungrede gæstestjerner.
Men ligesom med "Sex and the City" måtte det jo slutte en dag, og hvad kunne så være mere oplagt end at finde en nyt format, hvormed man kunne malke de sidste dollars ud af et allerede udpint produkt. Kort sagt: en spillefilm.

De aldrende drenge anført af Kevin Connolly virker unægteligt en smule trætte, og Kevin Dillon direkte udbrændt. hvilket heldigvis passer glimrende til hans rolle. Adrian Grenier holder sig bedst som filmstjernen, der gerne vil instruerer, og godmodige Jerry Ferrera gør sig mest bemærket ved at have smidt en del kilo. Men Jeremy Piven har stadig den bedste rolle som selvfed producent, der i virkeligheden er den mest idiotiske af dem alle.

ENTOURAGE virker i filmversionen som en lidt gammeldags sexistisk parodi på vor tids Hollywood, og vil primært appellerer til nostalgiske hanhunde, der kender TV-serien i forevejen. Ind imellem falder der stadig nogle rappe replikker, der også kan få andre end de allerede indviede til at trække på smilebåndet, men alt i alt et lidt kaloriefattigt bud på sommerunderholdning i de danske biografer.