EARTH TO ECHO

★★☆☆☆☆

Tre drenge tager på en farefuld udflugt, der bringer dem i kontakt med en robot fra det ydre rum, og snart tager de del i opbygningen af et rumskib.

Dette er essensen af filmen EARTH TO EHCO, hvor "ECHO" refererer til den Wall-E-agtige robot, der bliver venner med drengene.

Man kan forsøge at se filmen som en moderne børnefilm a la "De fem og spionerne", men plottet virker desværre så infantilt, at man får mistanke om, at filmens manuskriptforfatter kunne være på alder med filmens unge hovedpersoner. Ligesom filmens fjollede instruktør er han da også primært kendt for film med titler som "Zombie Roadkill" og "Ham Sandwich".

EARTH TO ECHO tager tilløb til et ungdomsoprør, fordi drengenes hjemby splittes af en ny bro, således at flere af drengenes familier må flytte. Men i stedet følger vi drengene på en byrundtur, hvor deres lille robotven bare skaber ødelæggelse. Oprøret svigtes tilmed til fordel for en al for pæn og sentimental slutning.

Filmens efffekter er få men effektive, og de tre drenge i front spiller med en vis naturlighed. Alligevel kan man ikke få sig selv til at anbefale børnefamilier dette værk, når man nu har en seværdig dansk familiefilm kaldet SKAMMERENS DATTER i de danske biografer.