CHRISTOPHER I TIVOLI

Der var spænding omkring hvorvidt Christopher, Danmarks velnok mest populære sanger lige nu, kunne bestå sin mandomsprøve foran knapt 30.000 mennesker i Tivoli. En ting er jo at være kendt som Medinas ex-kæreste og at lave frække musikvideoer, men kunne han stå distancen live? Svaret blev et klart ja.

For Christopher kan ikke bare skrive sange, der går lige i teenagehjerter, han kan også synge og fremfor alt entertaine fra en scene, så vi følte os godt underholdt. Jo, det skader da ikke, at han også ser godt og da slet ikke, når T-shirten så ryger. Men modsat så mange andre danske navne, der har opnået berømmelse i en ung alder, så fornemmer man en kerne af noget ægte i Christopher, og fra at han med et lille skævt smil kiggede ud over publikum og rystede på hovedet med en ydmyg "drømmer jeg eller er jeg vågen"-attitude, så havde han publikum i sin hule hånd.

Vi fik naturligvis hittene "Crazy" og "Told You So", men også de mere inderlige sange gik rent ind denne dejlige sommeraften, som ikke kun Christopher vil kunne huske længe.