Månedens DVD:

THE AWKWARD MOMENT

★★☆☆☆☆

Zac Efron er slet ikke så dårlig en skuespiller, som mange hadere af teenageidoler gerne vil have os til at tro. Men han har ikke siden gennembrudet i "High School Musical" ikke været al for heldig med sine filmvalg. Undtagelserne var "Hairspray" samt "Me & Orson Welles", og han havde da også sine øjeblikke i "The Lucky One".

Men THAT AWKWARD MOMENT hører desværre til en af de flove, og man undrer sig ikke over, hvorfor den ryger direkte på DVD i Danmark. Her er tale om (endnu) en stupid drengerøvskomedie, hvis største udmærkelse er en MTV-pris for "bedste præstation uden skjorte"…

Tre fyre aftaler at forblive singler, men hvad gør man så, når man bliver forelsket i en pige??? Tom Gormican, der også var ansvarlig for sidste års mest rædsomme DVD-udgivelse ("Movie 43"), har begået en hyklerisk film, der forsøger at kombinere en endeløs række pik-vittigheder med en grundlæggende spidsborgelig moral. Resulatet bliver ikke bare vulgært men også uoverbevisende.

Venskaberne mellem Zac Efron, Michael B. Jordan ("Fruitvale Station") og den ulideligt fjogede Miles Teller
("21 & Over") fremstår postuleret, og at det virker nedværdigende for kvindekønnet, at selv dets mest blanke repræsentanter skulle have lyst til at beskæftige sig med disse åndsvage selvoptagede ynglinge.

Zac Efron står tilmed som medproducent på denne film, så i sidste ende kan han kun takke sig selv for denne skuffelse –
nøgenscene eller ej.