JUSTIN BIEBER – BELIEVE

★★★★☆☆

Historien om Justin Bieber er historien om drengen, der blev forgudet, men som bare ville være en mand. I JUSTIN BIEBER – BELIEVE er der da også kommet dun på overlæben og stemmen lyder flere steder mere moden.

Hvor den første film handlede mest om Justin Biebers udvikling fra barn til teenager frem til koncert-turnéen “Never Say Never”, fokuserer JUSTIN BIEBER – BELIEVE på tilblivelsen af hans seneste turné samtidig med at den tegner et portræt af en seriøst arbejdende ung mand.

Instruktøren Jon M. Chu, der også stod bag den første film og som har arbejdet med Bieber på begge hans turnéer giver os denne gang et mere personligt portræt af verdens velnok mest feterede sanger lige nu.

Det er først og fremmest Biebers professionalisme, der imponerer – samt hans evne til at kombinere denne professionalisme med en sympatisk udstråling. Justin Bieber fremstår som et ordenligt og sundt menneske med en oprigtig lyst til at dygtiggøre sig. Tilskuerne vækker derimod bekymring med deres groteske overreaktioner. Men det er en ganske anden historie, som han ikke bør stå til regnskab for.