NO HARD FEELINGS

★★★☆☆☆


Den amerikanske sweetheart Jennifer Lawrence er tilbage i en ny romantisk komedie, men tager man hendes stjerneposition i betragtning, kan det undre, at hun ikke har været i stand til at finde bedre materiale at arbejde med.

Selve filmens plot forekommer så konstrueret – selv for en romantisk komedie. Vi skal tro på, at den økonomisk trængte Maddie takker ja til at date – sådan rigtig date – en indesluttet rigmandsknægt ved navn Percy, og som belønning giver hans forældre hende en bil!

NO HARD FEELINGS forsøger undervejs at sige nogle alvorligt om aldersforskel, livsmod og åbenhed, men tror aldrig for alvor på en romance mellem teenageren Percy og Maddie på 30+ – og det skyldes primært manuskriptet.

Man havde forsvoret, at en kvindelig stjerne som Jennifer Lawrence ville optræde i en nøgenscene – og i en film instrueret af en mand (Gene Stupnitsky), men det gør hun altså. Mere anonym forekommer Andrew Feldman som Percy, og vi får også et gensyn med Matthew Broderick i rollen som Percys flippede far.

Men i sidste ende skuffer NO HARD FEELING og med en spilletid på 103 minutter synes den også mindst 20 minutter for lang.