NIGHT SWIM

★★☆☆☆☆

Der sker egentlig ikke alverden i gyseren NIGHT SWIM, men instruktøren Bryce McGuire, der også har været med til at skrive filmen, formår i det mindste af fastholde en vis truende stemning gennem det meste af tiden.

Den tidligere hockey-spiller Wyatt Hawn Russell forsøger i hovedrollen som den handikappede baseball-stjerne Ray Waller at gå sine forældre Goldie Hawn og Kurt Russell i bedene. Men intet tyder på, at han har arvet så meget som skyggen af deres talenter, og faktisk bidrager han mest med at gøre NIGHT SWIM til en kedsommelig oplevelse.

Det er også forstemmende at se en dygtig skuespillerinde som Kerry Condon følge sin Oscar-nomineringen for “The Banshees of Inisherin” op med en kunstnerisk uambitiøs produktion som denne. Men forhåbentlig har hun fået en god betaling for at spille Fru Waller, der fornemmer, at noget er helt galt med hendes mand, som kun tilsyneladende får det bedre af at svømme i familiens nye svømmepøl.

Faktisk er det familiens sårbare søn spillet af Gavin Warren, der yder filmens eneste bemærkelsesværdige præstation, men end ikke han kan redde denne film fra at fremstå ordinær.