MINIHELTENE

★★★★☆☆

Manuskriptforfatter-duoen bag “Toy Story”, Joel Cohen og Alec Sokolow, tager os denne gang med til et dukketeater i New Yorks Central Park. Her møder vi dukken Don, der er træt af hele tiden at spille den samme type roller, og det er han ikke ene om. Men hvis Don ikke kan være helt i dukketeatret, så kan han måske ude i virkeligheden? Med sig har han i al fald legetøjshunden DJ Vuffelivov, der altid har en rap parat.

MINIHELTENE (“The Inseparables”) er kækt iscenesat af Jérémie Degruson, der har sans for karaktertegning såvel som miljøbeskrivelse. Netop skildringen af livet i et dukketeater er filmens styrke, og et alsidigt soundtrack skader bestemt heller ikke.

På lydsiden er det især mændene, der brillerer med Caspar Phillipson, Simon Stenspil, Christian Fuhlendorff og Wafande som de mest markante, men også Anna Stokholm får mulighed for at yde en heroisk indsats.

Helt på højde med den første Oscar-belønnede udgave af “Toy Story” er filmen dog ikke, dertil er grundhistorien nok lidt for tynd, men et festligt team i farverige omgivelser sørger alligevel for en god biografoplevelse for små og store børn.