LOVE LIES BLEEDING

★★★☆☆☆

Weronika Tofilska og Rose Glass har sammen skrevet manuskriptet til de brutale lesbiske filmdrama LOVE LIES BLEEDING instrueret af Rose Glass.

Kristen Stewart, der var ret forfærdelig som Lady Diana Spencer i en endnu værre film, synes mere på hjemmebane her som den sky bestyrer af et fitness center. Hun møder bodybuilderen Jackie (den ekspressive Katy O’Brian), der ligeledes har en tvivlsom fortid, og en slags forelskelse opstår.

Dave Franco og Ed Harris morer begge som groteske familiemedlemmer med kuriøse frisurer og voldelige tilbøjelighed, men det er ikke nuancernes kunst, der præger LOVE LIES BLEEDING.

Et par heftige sexscener og et utal af melodramatiske sammenstød gør ikke nødvendigvis LOVE LIES BLEEDING til en god film, men som kulørt B-film er den acceptabel, selvom den når at gå i tomgang flere steder med en spilletid på 104 minutter.

Rose Glass har åbenbart gerne ville skabe et moderne Thelma og Louise-univers, men det har hun bare ikke i tilstrækkelig grad formået, og resultatet forbliver et dumt plagiat.