LOVE AGAIN

★★★☆☆☆

Manuskriptforfatteren og instruktøren Jim Strouse (“Grace is Gone”) har samlet et attraktivt hold til sin romantiske komedie LOVE AGAIN, der ikke overraskende handler om at komme sig over et tidligere kærlighedsforhold for at kunne starte et nyt.

Priyanka Chopra Jonas fra “Den hvide tiger” (der blev Oscar-nomineret for bedste manuskript efter andet forlæg) agerer børnebogs illustratoren Mira, der stadig sender sms’er til sin afdøde kærestes mobilnummer. Mobil-nummeret er naturligvis overgået til en anden i skikkelse af den flotte men ferske Sam Heughan, der i 2003 faktisk var nomineret til en Olivier-Award som mest lovende talent, men siden mest er kendt for at smide tøjet i TV-serien “Outlander”.

Priyanka Chopra Jonas har i virkeligheden også været fornuftig nok til i stedet at gifte sig med Nick Jonas, der har en skæg gæsteoptræden i LOVE AGAIN som en virkelig mislykket date.

LOVE AGAIN har dog fået mest opmærksom ved, at sangerinden Céline Dion (Eurovision-vinder, og kendt for indspilninger af Oscar-belønnede sange fra filmene “Titanic” og “Beauty and The Beast”) optræder som sig selv. Hun får en aktiv rolle i at bringe de to sørgende i favnen på hinanden, og får også lejlighed til at lufte sangstemmen et par gange. Skuespillertalentet virker dog ligeså mekanisk som hendes sceneoptræden, men der skal nok være nogen, der alligevel forstår at nyde hende.

Russell Tovey tegner et træt bøsse-portræt, der tilsyneladende kun er med for at score point i Det Amerikanske Filmakademis nye inklusionsregel i forbindelse med Oscar-nomineringerne. Lydia West leverer dog filmens bedste præstation som Miras noget mere sprælske søster.

LOVE AGAIN fremstår i sidste ende som et lidt for glat forsøg på at forny en genre, der kræver talent på alle fronter for at overleve.