JAGTSÆSON 2: I MEDGANG OG MODGANG

★★★☆☆☆

Lars Mering og Claudia Boderke har lokket folk i biografen og til tv-skærmene via deres manuskripter til de tre film om “Klassefesten” og det langvarige tv-hit “Sygeplejeskolen”. Nu ser også “Jagtsæson” ud til at få føljeton-karakter takket være JAGTSÆSON 2: I MEDGANG OG MODGANG.

Mille Dinesen agerer den efterhånden ret sure Eva, hvis ex-mand nu skal giftes med hendes smukke veninde Bella (kært fremstillet af Stephania Potalivo). Veninden Marlene er tilmed blevet forfremmet, mens Eva kæmper med at få betalt sin søns lejrskole-tur.

Så er det godt, at Evas kæreste er en sød hospitalsklovn spillet af Lars Ranthe, og at Eva bare skal charmere den selvfede nar Jacob Martin (vittigt fremstillet af Martin Greis-Rosenthal) for at få et job. Men at kombinere denne mission med en polterabend for Bella viser sig at være en uhyre dårlig ide, og Eva må erkende, at hun p.t. har problemer med at være en god ven.

JAGTSÆSON 2: I MEDGANG OG MODGANG har en del skægge momenter – især i starten, men sjovest er Josephine Nørring som skræmmende tidstypisk sagsbehandler.

Instruktøren Peter Molde-Amelung (der fik en del teenagere til at fnise med “Jomfruer fra rummet”) har dog svært ved at fastholde vores sympati for filmens hovedkarakter, og det gør, at vi irriteres mere, end vi morer os i filmens sidste tredjedel, og det er egentligt synd. Men mon ikke der kommer en tre’er alligevel?