GANLØSE REVYEN 2023

★★★☆☆☆

Der bør ikke herske tvivl om, at Ganløse Kro er en af landets hyggeligste, og at premiereaftenens 3-retters menu må regnes blandt de ypperste i RevyDanmark. Desværre formåede GANLØSE REVYEN 2023 ikke at leve op til standarden.

Kim Brandt var ellers en kær Ole Lukøje. og han gjorde også indtryk som schlagersangeren, der ihærdigt æggede publikum med sine bevægelige hofter – godt hjulpet af Elise Ruusunens koreografi. Men som iscenesætter skuffede Kim Brandt desværre.

Når satsningen med tre relativt ukendte unge på holdet ikke for alvor gav pote, var det ikke nødvendigvis de unges skyld. Mikkel Moltke Hvilsom fremstod faktisk som et oplagt revytalent med scenisk charme, god energi og en ikke ubetydelig kropslig musikalitet. Han fortjener flere chancer på de danske revyscener.

Næsten ligeså god fremstod Cecilie Thiim, der både kan synge og formidle en tekst, men som denne aften overbrugte et bredt syntetisk smil. Selv i revysammenhænge kan man momentvis overspille.

Kiki Brandt havde ikke en heldig aften. En kraftig stemme gør hende ikke nødvendigvis til en karismatiske performer, og hun kæmpede forgæves med aftenens ubetinget værste tekster. Hendes egen “Hyldest til lysthuset”, hvor et bizart mix af opera og lummer speak overhovedet ikke giver mening, fremstår som et foreløbigt lavpunkt i revysæsonen.

Den musikalske opbakning i GANLØSE REVYEN 2023 fungerer til gengæld upåklagelig takket være kapelmester Mads Strandgaard og Josef Aarskov på trommer. Højdepunktet er et højest uventet hyldestnummer om den nytilflyttede ex-stjerne: Jan “Pyrus” Lindebjerg.

GANLØSE REVYEN 2023 kommer ikke til at gå over i historien som en af kroens stærkeste udspil. Men man havde alligevel en hyggelig aften og glæder sig allerede til GANLØSE REVYEN 2024.

(Michael Søby)