INTRIO JULESHOW 2022

★★★★★☆

Københavns vildeste og mest musikalske juleshow finder man heldigvis også i år på Halmtorvet 9 i H9, Vesterbro. De tre superseje sangerinder Ann Farholt, Michelle Djarling og Lone Selmer sørger atter engang for alternativ juleunderholdning, der får lattertårerne til at trille, når vi ikke blot nyder de sublime vokale harmonier.

Med Michelle Djarling som forfatter til hovedparten af de glimrende tekster, Lone Selmer som ansvarlig for den dejlige musik og Ann Farholt i spidsen for en herlig gang skæg og ballade, har alle en klar opgave i gruppen udover det sanglige.

Musikalsk kommer vi faktisk vidt omkring, og selv velkendte julesange bliver som nye i munden på den til tider flabede men aldrig for flabede trio. Den eviggrønne "It’s The Most Wonderful Time of The Year" serveres således med et frækt touch, og senere på aftenen må vi med en smule rødmen erkende, at julemandens kane i sandhed er blevet brugt til lidt af hvert. Det er næppe tilfældigt, at farmor blev kørt over af et rensdyr!

De medvirkende fremstår alle så drønmusikalske, at de kan lyde som en trækbasun, et guitar eller et togfløjte, når omstændighederne kræver det.

Smid derfor alt og alle, du har i hænderne og gak til vesterbro, mens tid er. Festen slutter allerede på lørdag, så hvad venter du på?

(Michael Søby)