HONEY BOY

★★★★☆☆

Shia LaBeouf har selv skrevet den stærkt personlige film HONEY BOY, der beskriver en drengs opvækst i Hollywood under kummerlige livsvilkår. Forældrene er skilt, og på grund af moderens arbejde må honningdrengen være hos sin fallerede far.

Faderen har fået en dom som seksualforbryder og kan ikke få arbejde, så drengen hyrer sin egen far som assistent. Det er dog ikke meget, at den hårdt belastede far kan lære sin talentfulde 12-årige søn andet end at ryge (!), og da han også bliver voldelig overfor sin søn, ændrer deres forhold karakter.

HONEY BOY søger trøst hos en lokal prostitueret, mens han forsøger at gøre sit bedste med diverse filmopgaver, selvom hans mentor er og bliver en klovn.

Lucas Hedges (hvis Golden Globe-nominerede indsats i den umådelig fine "Boy Erased" herhjemme blev henvist til et par festivalvisninger) spiller den voksne HONEY BOY med alle de ubarmhjertige følger en hård opvækst kan give.

Noah Jupe, der spillede så yndigt i "Le Mans ’66", fortryller som den lille HONEY BOY. Laura San Giacomo (fra "Pretty Woman" samt guldpalmevinderen "Sex, løgn og video") viser som psykiateren, at hun ligesom filmens forfatter kunne have fortjent en bedre karriere.

Shia LaBeouf spiller sin egen far og gør det heldigvis med så stor ømhed og ærlighed, at præstationen må anses som hans hidtil bedste.

HONEY BOY markerer således på flere områder et comeback for Shia LaBeouf, og man under ham alt mulig held og lykke i fremtiden.