COUNTDOWN

★★☆☆☆☆

Justic Dec har både skrevet og instrueret COUNTDOWN, men har han nu ingen grund til at være stolt af, for det er endnu een af disse slamgysere, hvor en køn og kedelig pige terroriseres på helt igennem troværdig vis.

I dette tilfælde er det en abb, der fortæller, hvornår man skal dø. Men vi har allerede set noget tilsvarende i den belgiske film "Det spritnye testamente", hvor et alvorligt emne som dødsangst blev håndteret med finesse, inteligens og følsomhed.

I COUNTDOWN behandles det åndsvagt, effektjagende og beregnende. Vi må derfor håbe, at de tåber, der bruger penge på at se en så ligegyldig og frastødende film, i det mindste lærer, at det er en rigtig god ide at sætte sig ind i reglerne, inden man downloader en abb.

Der spilles upersonligt i stort set alle roller. Elizabeth Lail virker blot køn og kedelig i den kvindelige hovedrolle. Den tidligere barnestjerne Jordan Calloway har i det mindste en vis udstråling, der synes at være en bedre sag værdig.

Man er mere optaget af, hvornår filmen slutter, end hvordan den slutter, og selvom varigheden ligger på 90 minutter, er COUNTDOWN stadig halvanden time for lang.