PLADDERHUMORISTERNE

– NU IGEN…

★★★★☆☆

Båden Café Liva i Nyhavn lægger atter scene til de fire PLADDERHUMORISTER og deres årlige stand-up revy. En tradition, der ligeså stille bliver bedre og bedre fra gang til gang. De synes at være en større fortrolighed og frihed mellem dem, og det giver en dejlig afslappet stemning, hvor der også bliver plads til lidt indbyrdes drilleri.

Flemming Jensen fremstår som showets humaniske Godfather, og tager os bl.a. med til det af Donald Trump så værdsatte Grønland, som danskerne pludselig sætter mere pris på.

Omar Marzouk gør sit bedste for at starte et rygte om, at Naser Khader nu er blevet så dansk, at han har fået sin forhud syet på igen. En sammenligning af burka-klædte kvinder og danske tissemænd falder ikke ud til de danske tissemænds fordel, eftersom de danske tissemænd er dækket helt af forhud, mens burkaklædte kvinder i det mindste kan kigge ud.

Sebastian Dorset og Michael Schøt morer med et gakket Lars Løkke-interview, og har begge nogle ganske velskrevne men lidt for lange monologer med mere bid end mange revytekster.

Rent sangligt befinder vi os på det jævne, og koreografi synes man at have opgivet på et tidligt tidspunkt i prøveforløbet, men iscenesætter Lars Knutzon formår alligevel at få showet afviklet i et pænt tempo og med godt humør.

Enkelte tekster om bl.a. talende boller og kunst kunne man med fordel udelade, men "De små synger" udsat for Rasmus Paludan og en herlig åndet sketch om et nyt parti ved navn "Grim Kurs" spreder glæde ombord på den tætpakkede båd.

Så er man til flabet og frejdig underholdning af fire garvede entertainere, kan man roligt bestille plads på Café Liva.

(Michael Søby)