WALLMANS 2019: CARNIVAL

★★★★★☆

Danmarks største dinnerparty lever om til sit fornemme rénomé med deres årlige årlige show, der denne gang har titlen "Carnival".

Anslaget "The Greatest Show" er en hyldest til den Golden Globe-belønnede Hugh Jackman-film af samme navn, en fejring af cirkusimperiet Barnum & Bailey og de visioner, der lå bag. Senere fulgte velsungne medleys med sange af henholdsvis Annie Lennox og Queen, men med forfriskende indslag fra en sydafrikansk tryllekunstner og et par forrygende luftakrobater.

Den 4-retters menu og vinene er på samme høje niveau. Efter den legendariske blomkålssuppe og tapas får vi en perfekt stegt oksemørbød med bl.a. kartofler og en udsøgt sauce. Der sluttes af med en lækker chokolade mouse – med en lidt for syrlig panne cotta som ledsager, men ellers var det svært at finde fejl ved denne suveræne festaften.

Charmetrolden Jean Michel har stadig aftenens mest behagelige sangstemme, men flere af showets sangerinder åbenbarede et imponerende register.

Som noget nyt bliver vi allerede ved ankomsten til cirkusbygningen modtaget med pianomusik, trylleri samt en britisk komedienne med dyttende bryster.

6 timer senere har vi stadig ikke fået nok, men så er det herligt, at et Justin Timberlake-hit lægger op til dans på gulvet, så vi også kan få rørt os lidt.

WALLMANS er for den danske underholdningsbranche, hvad "The Prom" er for amerikanske studerende: En aften, som man under ingen omstændigheder har lyst til at gå glip af.

(Michael Søby)