TIVOLI ER ÅBEN

Tivoli sæsonerne i 2019:

Vinter i Tivoli 1. februar – 24. februar

Sommersæson 4. april – 22. september 2019

Halloween i Tivoli 11. oktober – 3. november 2019

Jul i Tivoli 16. november – 5. januar 2020

Foran Tivolis ældste bygning, det i sandhed enestående Pantomime Teater, byder 26.000 påskeliljer publikum velkommen til en ny sæson.

Tivolis 216 live-koncerter inkluderer legendariske Tom Jones på plænen, og i koncertsalen får man bl.a. mulighed for at overdøve Stig Rossen ved en syng med-koncert med musical-sange.

En ny forbedret udgave af "Kamelen" venter det unge publikum og senere på sæsonen følger antennefri radiobiler, en endnu vildere udgave af "Fatamorgana" samt den nye forlystelse "Mælkevejen".

4. generation i det familieejede Vaffelbageri har taget over og står i spidsen for en særdeles vellykket ombygget, der både formår at udnytte lokalerne bedre og gøre dem lysere uden at man forråder stedets atmosfære. Vaflerne er stadig bagt udfra den gode gamle familieopskrift og isudbudet fås ikke bedre i hele Tivoli. Ikke mindst den udsøgte Rom Rosin-is – med ÆGTE rom. Vaffelbageriet kan også bryste sig af en af landets største kartoffelkager.

Flere af Tivolis restauranter har fået den glimrende ide at skabe en Smørrebrøds-festival, hvor bl.a. påskens bedste stykke smørrebrød skal kåres. Her får man bl.a. mulighed for at prøve en delikesse som lammerullepølse med vagtelæg samt meget mere.

Madstadet Wakha rykker ind i Tivoli Food Hall med et appetitligt marokkansk koncept med med bl.a. en lækker lun grønsagssalat og flere former for fladbrød samt relevante vine og en liflig hjemmelavet lemonade.

Trænger man bare til en lille varm snack, så kan man besøge Frank’s Toast i Smøgen ind, hvor diverse former for moderne Toasts lokker og leverer.

På teaterfronten kan man glæde sig til, at musicalen "Ghost" rykker ind i Tivoli og senere følger også cabaretshowet "Divaer i Glas", børneforestillinger om "Dyrene i Hakkebakkeskoven" og "Rasmus Klump" samt en stor ny danseforestilling med udgangspunkt i H. C. Andersens "Snedronningen" med kostumer og dekorationer af Hendes Majestæt Dronning Margrethe af Danmark.

Intet under, at årskortene til Tivoli er blevet så populære, for der er virkelig mange fristelser derinde, hvis man ikke blot vil gå en tur for at nyde blomsterne.