BARE DET VAR NU!

★★★☆☆☆

Det er næppe alle forældre, der vil være vilde med, at der er legetøjsvåben med i Det Lille Teaters børneforestilling for de små.

De kære unger virker dog mere bekymret over en talende marcipangris i menneskestørrelse, men den viser sig nu at være hyggelig nok, da den først er blevet ven med en snakkende brunkage.

Jeanett Albeck fungerer ikke blot som sød mor og strålende juletræ, men sørme om hun ikke også har skrevet forestillingens iørefaldende sange.

Martin Fredberg er indbegrebet af alt nuttet iført hvidt nattøj og morgensutter, selvom navnet Hvirvelvind ikke rigtig synes at passe til denne velvoksne dreng. Der er nu heller ikke meget Snestorm over Christine Exners gæve nissepige, men både vi og børnene kan li lide dem begge.

Iscenesætteren Frede Gulbrandsen forsøger at få en nogenlunde helstøbt forestilling ud af Anna Bros ikke helt stringente manuskript, og de får nydelig støtte af en meddigtende scenografi. Det bedste er, at selv de mindste kan relatere til tematikken om den svære ventetid op til jul.