TEAM ALBERT

★★★☆☆☆

Producenten Regner Grasten har sans for PR. Hans seneste udspil – ungdomsfilmen TEAM ALBERT – lanceres ved "verdens første youtube galla live!". Et friskt initiativ, der dog hverken gør fra eller til i forhold at hæve filmen over det jævne niveau, som den befinder sig på.

På trods af den nye teknologi og det relativt nye fænomer som youtube-stjerner, så er det en relativ gammeldags film Frederik Meldal Nørgaard har instrueret. Replikkerne er noget grovere end i 50ernes Far til fire-film, men ligger samtidig dårligere i munden på yngre medvirkende.

Filmens Albert (Dyrlund) valgte i lighed med den private Albert Dyrlund at gå ud af gymnasiet og det gør ham muligvis til en stjerne i youtube-sammenhæng, men som filmskuespiller har han unægtelig sine begrænsninger. Sjovest er faktisk instruktøren selv. (Frederik Meldal Nørgaard) som pengegrisk far.

TEAM ALBERT er tilforladelig underholdning, hvis man ikke tager indholdet alt for alvorligt. Man finder nemlig større dybde i diverse kattevideoer på youtube.