PITCH PERFECT 3

★★☆☆☆☆

Den første film om den syngende pigegruppe Bella var faktisk en fornøjelse og overraskende musikalsk. De enkelte karaterer stod klart og for den overvældende Rebel Wilson blev filmen et velfortjent gennembrud.

Siden er vi blevet belemret med et hav af tøse-trash om dårlige mødre og piger på polterabend, og "Pitch Perfect 2! levede ikke op til etteren. Den seneste Pitch Perfect-film forekommer dog endnu værre, og man savner den sans for detaljerne, der kendetegnede etteren.

Instruktøren Trish Sie udviser hverken vokal eller åndelig finfølelse, og din tidligere så sjove Rebel Wilson irriterer mest. Filmen gør intet godt for Anne Kendricks hastigt dalende stjerne. Kun en gæsterolle til talentfulde Hailee Steinfeld ("True Grit") samt portrættet af den evindelige åndsvage TV-reporter (præcist eksekveret af filmens medproducent Elizabeth Banks) lyser lidt op.

Den løjerlige Hana Mae Lee udnyttes slet ikke nok og den delikate Matt Lanter beholder tøjet på! John Lithgow prøver kræfter med en australsk accent efter sin Emmy-belønnede indsats som Churchill i TV-serien "The Crown", men figuren i PITCH PERFECT 3 er utroværdigt skrevet.

PITCH PERFECT 3 rundes nydeligt af til sidst, så man må håbe, at det bliver ved de tre film.