BABY DRIVER

★★★☆☆☆

Edgar Wrights BABY DRIVER udmærker sig bl.a. ved et potent soundtrack, der inddrager oversete perler fra den moderne musikhistorie. Ligesom i Wrights internationale gennembrudsfilm, den ligeledes uortodokse "Scott Pilgrim mod verden", bruges sangene tilmed fortællende.

Nuttede Ansel Elgort, der fik selv fuldvoksne mænd til at flæbe i "En flænge af himlen", er med sit barnlige ansigt helt rigtig placeret som Baby, der naivt tror, at han er en fri mand, når han lige har kørt en sidste tur for de lokale gangstere. Men det er bandeføreren Doc (en sylespids Kevin Spacey) slet ikke interesseret i, for Baby er jo uundværlig.

Baby har dog kastet sin kærlighed på den søde servitrice Debora spillet af den fortryllende Lily James ("Downton Abbey" samt "War and Peace"). Men er hun interesseret i at date en hørehæmmet baby i gangsterklør?

BABY DRIVER er blevet en skæv og temmelig original kriminalkomedie, der dog fortaber sig i ordinær action i sidste del, hvor Edgar Wright får svært ved at runde af.

En del festlige replikker gør dog turen med Baby og co. ganske underholdende, og som let sommersjov opfylder filmen et langt stykke af vejen de gængse krav, så længe man ikke forventer mere.