AN ODE

★★★☆☆☆

Årets sidste forestilling blev en lille skæv og slet ikke uinteressant forestilling på Aveny-T, der ikke mindst i det forløbne år har specialiseret sig i lige netop den slags.

ASAP.collective har udarbejdet koncept såvel som idé, og den dristige performer Anna Bjørgulf har selv skrevet om emner som selvværd, ungdom versus alderdom, og når forelskelsen blir til kedsommelig kedsommelig kærlighed.

Iscenesætteren Astrid Sønderskov har stået for den luftige scenografi og de spøjse kostumer, og er står sammen med instruktøren Jonas Preben og Anna Bjørgulf som ansvarlige for den modige og uegale instruktion.

Men hvor meget gelerand Anna Bjørgulf end tager i munden og kaster op, så er det alligevel Sebastian Toft alias Skt. DeLarge, der fænger mest i kraft af hans fascinerende kompositioner, en spændende lydkulisse samt et scenisk nærvær som sanger/skuespiller.

En god times tid er passende længde på en forestilling af denne type, og ASAP.collective bør roses, selvom de i passager tør mere, end de magter. Det kan meget vel være vejen frem.

(Michael Søby)