THE GIRL WITH ALL THE GIFTS

★★★☆☆☆

Colm McCarthy har en broget karriere som instruktør af tv-serier bag sig, men den grumsede og dystre THE GIRL WITH ALL THE GIFTS fremstår alligevel som en af de mere begavede zombie-spillefilm, vi har set herhjemme.
Sennia Nanua spiller Melanie, en lille pige, der måske kan redde verdenen. En svampevirus har forvandlet hovedparten af befolkingen til monsteragtige vilddyr, men en lille gruppe mennesker forsøger desperat af finde en vaccine, og det er i den forbindelse, at pigen Melanie kan få uvurderlig betydning.

Sennia Nanua har ikke mange udtryk at gøre godt med i titelrollen, men hun besidder en vis djærvhed, der ender med at gøre indtryk. Man er dog taknemmelig for, at det ikke er ens egen datter, der udsættes for disse ret voldsomme filmoptagelser.

Paddy Considine og Gemma Arterton leverer lidt for rutinerede indsatser, og det bliver dermed en klinisk og knivskarp Glenn Close, der atter engang løber med opmærksomheden. Closes præstation er simpelthen en bedre film værdig.

Historien i denne film har desværre svært ved for alvor at fænge, og med zombier er det åbenbart som med spædbørn – de trætter hurtigt!